Редька Червона зимова 3г

Редька Червона зимова 3г Код: 855

Є в наявності
4 грн.
-
+

Редька Червона зимова--Середньостиглий - 90-110 днів. Коренеплід плескато-округлий, червоний, масою 270-430г. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо гострий смак. Урожайність 4,5-6 кг/м2. Має високі смакові якості. Добре зберігається до весни. Для літнього та зимового використання, при лікуванні застуди.

Вага: 2г

------------------------------------------------------------------------

Технологія вирощування редьки

По скороспілості розрізняють літню і зимову редьку. Річна належить до однорічних культур, сорти її мають короткий період вегетації (40-50 днів), коренеплоди споживають влітку. Редька зимова - дворічна культура. Сорти її мають тривалий період вегетації (85-100 днів), коренеплоди використовують восени, взимку і навесні.

Редьку широко використовують як компонент багатьох страв, особливо для приготування салатів.

Редьку літню висівають рано навесні. Спосіб сівби - широкорядний (30-45 см), широкосмуговий (ширина міжрядь 45 см, смуги - 5-12 см) або стрічковий (30 + 15 + 15 + 15, 45 + 15 + 15 + 15 см). Норма висіву насіння при широкорядному способу сівби становить 0,4-0,6 г / м. кв, по широкосмугового і стрічкового - 0,6-1,0 г / м. кв.

Насіння загортають на глибину 0,5-1,5 см Після сівби ґрунт ущільнюють. Догляд за рослинами такий самий, як за редискою.

Особливістю вирощування є те, що в рядках і смугах рослини проривають на відстані 4-5 см і в період вирощування міжряддя 2-3 рази розпушують.

 Урожай редьки собирают в один или два приема, когда диаметр корнеплодов достигнет 3-5 см. Сразу после выбора на них обрезают листья, длинные корешки, сортируют на товарные и нетоварные. Первые используют по назначению. Корнеплоды редьки летней сохраняются лучше, чем редиса.

 Редьку зимнюю в условиях Украины, как правило, высевают как повторное и послеуборочной культуру. Оптимальный срок посева семян - конец июня - первая половина, а в южных областях - и вторая половина июля.

Способ сева - широкорядный (30-45 см), широкополосный (ширина междурядий 45 см, полосы - 5-12 см) или ленточный (20 + 50 см). Норма высева семян - 0,4-0,5 г / м.кв., Глубина заделки - 2-3 см (в зависимости от влажности почвы). До и после посева почву уплотняют.

Уход за растениями такой же, как за редькой летней. Особенностью является то, что растения прорывают в строке на расстоянии 6-8 см. В течение периода выращивания междурядья 4-5 раз рыхлят. Растения, которые стрелкуется, во время образования стеблей удаляют. В южных районах посевы 4-5 раз поливают.

Урожай редьки зимової збирають пізно восени до настання приморозків. Після вибору рослин з грунту листки і довгі корінці обрізають. Зберігають коренеплоди так само, як і буряк столовий

Характеристики
Культура редька
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Красный
ГМО Нет
Сроки посева август
Тип посадочного материала семена посевные
Вид двухлетние
Степень созревания среднеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|хорошая лежкость
Холодоустойчивость да
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция 1-я
Вес 3
В наличии 856
4 грн.
Купити
В наличии 857
4 грн.
Купити
В наличии 853
4 грн.
Купити
В наличии 856
4 грн.
Купити
В наличии 854
4 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок