Редиска Французький сніданок 3г

Редиска Французький сніданок 3г Код: 842

Є в наявності
4 грн.
-
+

Редиска Французький сніданок--Ранньостиглий - 21-25 днів. Коренеплоди циліндричної форми, яскраво-червоні, з білим кінчиком, масою 15-20 р. Мяткоь соковита, слабоострая, ніжна пікантна. Смакові якості відмінні. Урожайність 1,3-2,5 кг/м2. Вирощують у відкритому ґрунті і під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

Вага: 20г

--------------------------------------------------------------------------------

Технологія вирощування редьки

По скороспілості розрізняють літню і зимову редьку. Річна належить до однорічних культур, сорти її мають короткий період вегетації (40-50 днів), коренеплоди споживають влітку. Редька зимова - дворічна культура. Сорти її мають тривалий період вегетації (85-100 днів), коренеплоди використовують восени, взимку і навесні.

Редьку широко використовують як компонент багатьох страв, особливо для приготування салатів.

Редьку літню висівають рано навесні. Спосіб сівби - широкорядний (30-45 см), широкосмуговий (ширина міжрядь 45 см, смуги - 5-12 см) або стрічковий (30 + 15 + 15 + 15, 45 + 15 + 15 + 15 см). Норма висіву насіння при широкорядному способу сівби становить 0,4-0,6 г / м. кв, по широкосмугового і стрічкового - 0,6-1,0 г / м. кв.

Насіння загортають на глибину 0,5-1,5 см Після сівби ґрунт ущільнюють. Догляд за рослинами такий самий, як за редискою.

Особливістю вирощування є те, що в рядках і смугах рослини проривають на відстані 4-5 см і в період вирощування міжряддя 2-3 рази розпушують.

Урожай редьки збирають в один або два прийоми, коли діаметр коренеплодів досягне 3-5 див Відразу після вибору на них обрізують листки, довгі корінці, сортують на товарні і нетоварні. Перші використовують за призначенням. Коренеплоди редьки літньої зберігаються краще, ніж редиски.

Редьку зимову в умовах України, як правило, висівають як повторну і післязбиральної культуру. Оптимальний строк сівби насіння - кінець червня - перша половина, а в південних областях - і друга половина липня.

Способ сева - широкорядный (30-45 см), широкополосный (ширина междурядий 45 см, полосы - 5-12 см) или ленточный (20 + 50 см). Норма высева семян - 0,4-0,5 г / м.кв., Глубина заделки - 2-3 см (в зависимости от влажности почвы). До и после посева почву уплотняют.

Уход за растениями такой же, как за редькой летней. Особенностью является то, что растения прорывают в строке на расстоянии 6-8 см. В течение периода выращивания междурядья 4-5 раз рыхлят. Растения, которые стрелкуется, во время образования стеблей удаляют. В южных районах посевы 4-5 раз поливают.

Урожай редьки зимової збирають пізно восени до настання приморозків. Після вибору рослин з грунту листки і довгі корінці обрізають. Зберігають коренеплоди так само, як і буряк

Характеристики
Культура Редис
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Красный
ГМО Нет
Сроки посева апрель
Тип посадочного материала семена посевные
Вид двухлетние
Степень созревания раннеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность
Холодоустойчивость да
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 3
В наличии 844
4 грн.
Купити
В наличии 840
4 грн.
Купити
В наличии 859
4 грн.
Купити
В наличии 848
4 грн.
Купити
В наличии 860
4 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок