Редиска Богиня 20 г

Редиска Богиня 20 г Код: 846

Є в наявності
12 грн.
-
+

Редиска Богиня--Ранньостиглий - 22-25 днів. Коренеплід удлиннено-овальний, рожево-червоний з білим кінчиком, масою 18-30 м, наполовину заглиблений у ґрунт. М'якуш соковитий, білий, ніжний, слабо гострий, багата вітамінами і мінеральними солями. Урожайність 1,5-2,3 кг/м2. Використовують у свіжому вигляді.

Вага: 3г

------------------------------------------------------------------------

Технологія вирощування редьки

По скороспілості розрізняють літню і зимову редьку. Річна належить до однорічних культур, сорти її мають короткий період вегетації (40-50 днів), коренеплоди споживають влітку. Редька зимова - дворічна культура. Сорти її мають тривалий період вегетації (85-100 днів), коренеплоди використовують восени, взимку і навесні.

Редьку широко використовують як компонент багатьох страв, особливо для приготування салатів.

Редьку літню висівають рано навесні. Спосіб сівби - широкорядний (30-45 см), широкосмуговий (ширина міжрядь 45 см, смуги - 5-12 см) або стрічковий (30 + 15 + 15 + 15, 45 + 15 + 15 + 15 см). Норма висіву насіння при широкорядному способу сівби становить 0,4-0,6 г / м. кв, по широкосмугового і стрічкового - 0,6-1,0 г / м. кв.

Насіння загортають на глибину 0,5-1,5 см Після сівби ґрунт ущільнюють. Догляд за рослинами такий самий, як за редискою.

Особливістю вирощування є те, що в рядках і смугах рослини проривають на відстані 4-5 см і в період вирощування міжряддя 2-3 рази розпушують.

Урожай редьки збирають в один або два прийоми, коли діаметр коренеплодів досягне 3-5 див Відразу після вибору на них обрізують листки, довгі корінці, сортують на товарні і нетоварні. Перші використовують за призначенням. Коренеплоди редьки літньої зберігаються краще, ніж редиски.

Редьку зимову в умовах України, як правило, висівають як повторну і післязбиральної культуру. Оптимальний строк сівби насіння - кінець червня - перша половина, а в південних областях - і друга половина липня.

Спосіб сівби - широкорядний (30-45 см), широкосмуговий (ширина міжрядь 45 см, смуги - 5-12 см) або стрічковий (20 + 50 см). Норма висіву насіння - 0,4-0,5 г / м. кв., Глибина загортання - 2-3 см (залежно від вологості ґрунту). До і після сівби ґрунт ущільнюють.

Догляд за рослинами такий самий, як за редькою літньою. Особливістю є те, що рослини проривають у рядку на відстані 6-8 см. протягом періоду вирощування міжряддя 4-5 разів розпушують. Рослини, які стрілкою, під час утворення стебел видаляють. У південних районах посіви 4-5 разів поливають.

Урожай редьки зимової збирають пізно восени до настання приморозків. Після вибору рослин з грунту листки і довгі корінці обрізають. Зберігають коренеплоди так само, як і буряк столовий.

Характеристики
Культура Редис
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Красный
ГМО Нет
Сроки посева апрель
Тип посадочного материала семена посевные
Вид двухлетние
Степень созревания раннеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|высокая транспортабельность
Холодоустойчивость да
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 20
В наличии 845
12 грн.
Купити
В наличии 846
12 грн.
Купити
В наличии 849
12 грн.
Купити
В наличии 0860
12 грн.
Купити
В наличии 851
13 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок