Редиска 18 Днів 20г

Редиска 18 Днів 20г Код: 845

Є в наявності
12 грн.
-
+

Редиска 18 Днів--Ранньостиглий - 18-20 днів. Коренеплід червоний з білим кінчиком, видовжено-циліндричної форми. М'якоть соковита, біла, слабо гострий смак. Врожайність до 2,3 кг / м2. Вирощують у відкритому грунті і під плівкою. Використовують у свіжому вигляді. Культура холодостійка. Стійкий до посухи, низьких температур, стрілкування. Вирощують у відкритому грунті і під плівкою. Цінується за скоростиглість. У вологому ґрунті сходи з'являються на 8-9-й день після посіву.

Вага: 20г

-----------------------------------------------------------------------------

Технологія вирощування редьки

По скороспілості розрізняють літню і зимову редьку. Річна належить до однорічних культур, сорти її мають короткий період вегетації (40-50 днів), коренеплоди споживають влітку. Редька зимова - дворічна культура. Сорти її мають тривалий період вегетації (85-100 днів), коренеплоди використовують восени, взимку і навесні.

Редьку широко використовують як компонент багатьох страв, особливо для приготування салатів.

Редьку літню висівають рано навесні. Спосіб сівби - широкорядний (30-45 см), широкосмуговий (ширина міжрядь 45 см, смуги - 5-12 см) або стрічковий (30 + 15 + 15 + 15, 45 + 15 + 15 + 15 см). Норма висіву насіння при широкорядному способу сівби становить 0,4-0,6 г / м. кв, по широкосмугового і стрічкового - 0,6-1,0 г / м. кв.

Насіння загортають на глибину 0,5-1,5 см Після сівби ґрунт ущільнюють. Догляд за рослинами такий самий, як за редискою.

Особливістю вирощування є те, що в рядках і смугах рослини проривають на відстані 4-5 см і в період вирощування міжряддя 2-3 рази розпушують.

Урожай редьки збирають в один або два прийоми, коли діаметр коренеплодів досягне 3-5 див Відразу після вибору на них обрізують листки, довгі корінці, сортують на товарні і нетоварні. Перші використовують за призначенням. Коренеплоди редьки літньої зберігаються краще, ніж редиски.

Редьку зимову в умовах України, як правило, висівають як повторну і післязбиральної культуру. Оптимальний строк сівби насіння - кінець червня - перша половина, а в південних областях - і друга половина липня.

Спосіб сівби - широкорядний (30-45 см), широкосмуговий (ширина міжрядь 45 см, смуги - 5-12 см) або стрічковий (20 + 50 см). Норма висіву насіння - 0,4-0,5 г / м. кв., Глибина загортання - 2-3 см (залежно від вологості ґрунту). До і після сівби ґрунт ущільнюють.

Догляд за рослинами такий самий, як за редькою літньою. Особливістю є те, що рослини проривають у рядку на відстані 6-8 см. протягом періоду вирощування міжряддя 4-5 разів розпушують. Рослини, які стрілкою, під час утворення стебел видаляють. У південних районах посіви 4-5 разів поливають.

Урожай редьки зимової збирають пізно восени до настання приморозків. Після вибору рослин з грунту листки і довгі корінці обрізають. Зберігають коренеплоди так само, як і буряк столовий.

Характеристики
Культура Редис
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Нет
Цвет плода Красный
ГМО Нет
Сроки посева апрель
Тип посадочного материала семена посевные
Вид двухлетние
Степень созревания раннеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 20
Тип продукции Посевной (семена)
Группа спелости Раннеспелая
В наличии 846
12 грн.
Купити
В наличии 849
12 грн.
Купити
В наличии 0860
12 грн.
Купити
В наличии 851
13 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок