Головна
Каталог
image/svg+xml 0
Корзина
image/svg+xml 0
Обране
Більше

Насіння Кріп Шмарагд 3г

Насіння Кріп Шмарагд 3г
Насіння Кріп Шмарагд 3г
Насіння Кріп Шмарагд 3г
В наявності Код: 10437
6 грн.

Доставка

Самовивіз з магазину
Україна, Смт.Макарів вул Д.Ростовського 21
Безкоштовно
Доставка на адресу
Нова Пошта, УкрПошта
від 95 грн.
Самовивіз з відділення
Нова Пошта, УкрПошта
від 35 грн.
  • Оплата

  • Виробник
    Элит
  • Культура
    Укроп
  • ГМО
    Нет
  • Цвет плода
    Зеленый
  • Сроки посева
    Апрель
  • Засухоустойчивость
    Нет
  • Высота растений
    Низкорослые
  • Вес
    3
  • Степень созревания
    раннеспелый
  • Вид
    однолетние
  • Особенности
    без особенностей
  • Тип выращивания
    Полевые
  • Количество
    1
  • Тип посадочного материала
    семена посевные
  • Дополнительные свойства
    высокая урожайность
  • Репродукция
    Массовая
  • Холодоустойчивость
    Нет

Опис
Кріп Шмарагд--Середньоранній – через 33-40 днів готовий на зелень. Рослина густооблиствлена, компактне. Листя темно-зелені, середньо-розсічені, з короткими сегментами. Урожайність зелені 1,5-2,7 кг/м2. Завдяки високому вмісту ефірних олій знайшов багато своїх прихильників. Використовують у свіжому вигляді та як приправу.Вага: 3г------------------------------------------------------------------------------------- Кріп - рослина сімейства зонтичних, однорічна культура, скоростигла, холодостійка, світлолюбива, не вибаглива до умов вирощування. Перезволоження грунту не переносить. Рослини на верхівці трубчастого, сильно розгалуженого стебла утворюють розетку запашних сильнорозсичених на нитковидні частки листя, потім - суцвіття, в якому дозріває насіння. Всі частини рослини містять ароматичне масло. ° З, молоді рослини витримують заморозки до мінус 6 ° С. Оптимальною для розвитку рослини є температура 15-22 ° С. Сходи з“являються через 10-20 днів. Рослини спочатку формують листя на вкороченому стеблі, яке згодом збільшується з міжвузлів, а на верхівці формується сховане в плівчату пихвочку суцвіття. Це і є фаза господарської стиглості зелені кропу, коли рослини формують більше зеленої маси. В ній накопичено більше цінних речовин. С, А, В2, В6, Р, РР, білок, мінеральні солі, зокрема, калію, кальцію, фосфору, заліза, магнію; клітковину, екстрактивні речовини, жирні та ефірні олії. Завдяки багатому хімічному складу кріп - цінне харчове рослина: споживання 50 г кропу можна прирівняти до споживання 150 г помидорив.2. Для технічної продукції кріп сіють рядковим способом з міжряддями 20-25 см і нормою висіву 7-10 г / м2. При посіві сухими насінням сходи одержують через 15-20, а намоченными - через 5-10 днів. Намочують насіння за 2-3 доби до висіву на 4-5 годин, міняючи два-три рази воду. Після цього насіння підсушують до сипучого стану. Значно прискорює появу сходів і сприяє збільшенню врожаю барбатация (обробка киснем у воді) 2. На посівах технічного кропу міжряддя розпушують через кожні 7-10 днів до початку цвітіння. Подекуди насіння кропу при посіві змішують з насіння салату або редиски (0,3%), продукцію яких вже збирають при появі сходів кропу.2. ° З, при появі сходів її на 3-4 діб знижують до 10 ° С. Рослини за короткий час утворюють велику масу зелені (за 20-50 днів), тому виносять з грунту багато поживних речовин. Технічну продукцію в воскової стиглості насіння рослини формують через 38-85 днів після появи сходів. У першій фазі кріп потребує значної кількості азоту, у другій - калію і фосфору. Можна вирощувати кріп попередньої або післязбиральної культурі. У харчуванні зелень кропу використовують в салатах, на додаток до інших овочів, як приправу до супів, м“яса і риби, у соусах. Взимку використовують і насіння. Технічний кріп - парасольку з недостиглим насінням - використовують при солінні і маринуванні овочів. Кріп придатний також для ароматизації та вітамінізації сиру, масла, оцту. Із-за сильного своєрідний аромат його часто використовують самостійно, не комбінуючи з іншими прянощами. Зелень заготовляють на зиму, засаливая або висушуючи в тіні. Її ароматна та інші корисні властивості не втрачаються. Районовані сорти: Грибівський, тетран, Вірменський 269, Кибрай, Узбецький 243, Харківський 85, Лесногородский. У виробництві вирощують місцеві форми під назвою кріп городній. Рослини кропу розміщують на структурних, легко, не перезволожених ґрунтах. Кращі попередники для нього - просапні культури, під які вносили органічні і мінеральні добрива. Під зяблеву оранку на ділянці вносять Р15 К10 кг / га, а навесні під культивацію - N 30. Грунт краще готувати з осені, а рано навесні - у березні - квітні - відразу висівати насіння. Способи сівби - відповідно з призначенням вирощуваної продукції. Для отримання зелені кріп сіють суцільним способом з нормою висіву 20-30 г / м. Глибина загортання насіння - 1,5-2 див. Посіви обов“язково накочують і при необхідності зволожують грунт (60% ПВ). Після появи сходів ділянку двічі розпушують впоперек рядків, вдруге - у фазі 2-3 справжніх листків. При вирощуванні технічної продукції рослини залишають в рядку на відстані 7-10 см. При необхідності кріп зрошують з нормою 5-7 л / м Собирают продукцию на зелень в мае - июне (днем, когда спадет роса). Растения вырывают, отряхивают землю, вяжут в пучки или плотно укладывают. Сохраняют зелень 1-3 суток. Техническую продукцию срезают в июле, растения в хорошо вентилируемом помещении хранят несколько дней или высушивают. Урожайность зелени составляет 3-5, технической продукции - 5-7 кг / мДля получения более ранней зелени проводят подзимних или зимние посевы. В первом случае укроп сеют с наступлением устойчивых заморозков, чтобы семена не проросли.Участки готовят заранее таким же способом, как и при посеве весной. Норму высева увеличивают на 25%. Глубина заделки составляет 3-4 см. Участки желательно укрывать нетолстым слоем перегноя или торфа, соломенной сечкой или другими мульчирующим материалом. Для зимней сева участки готовят в октябре, как обычно. После таяния снега по льду проводят сев такой же нормой, как и под зиму. Семена покрывают слоем перегноя или торфа. При таянии снега семена с талой водой втягивается в почву. Всходы появляются на 5-10 дней раньше, чем при посеве весной, а продукция поступает в мае. Ускорить поступление продукции можно, используя временные пленочные укрытия, которые устанавливают в начале марта. Зелень в таком случае получают в конце апреля - начале мая. Уход за посевами укропа заключается в 3-4 рыхление почвы в междурядьях и о охоте сорняков. Чтобы продлить период поступления зелени, внедряют конвеерневирощування. Высевают укроп с интервалом в 10-20 дней с марта по август. Продукция соответствии поступает с июня до октября. Урожайность снижается при каждом срока сева. Продукция формируется из весенних посевов через 30-35 дней после посева, в июне - июле - через 50 дней, в августе - сентябре - через 70 дней. Укроп в теплицах выращивают обычно как уплотнитель и в чистых посевах. Семена пе ред посевом замачивают до появления ростков. Норма семян при самостоятельном посеве стекла дает 20-30 г на кв. метр, при висел в качестве уплотнителя - 10 г на кв. метр. Раннюю продукцию в теплице можно получить в конце апреля, если высеять семена в начале февраля. Слой почвы должен быть не менее 12 см. До появления всходов температуру воздуха нужно поддерживать около 20-23Собирают укроп в фазе 9-11 листьев с корнями из 40-65 дней после появления всходов. Выход зелени - 2-3 кг с одного кв. метра. Agrosemka Продаж насіння, засобів захисту рослин та добрив для приватного господарства Топ продажу #01 Насіння рослин Чому ми? #02 Хороші засоби для захисту рослин, які будуть працювати 100% ефективно Добрива які можна вибрати відповідно до потреб вашого врожаю Великий вибір субстратів та грунтів для різноманітниз кімнатних рослин та міні-городів Широкий вибір якісного та надійного садового інвентаря від шлангів до сікаторів Отзывы о нас #03 А ще дуже швидко реагують на забаганки замовника... Щире дякую за таку працю, та ще й в воєнний час! Користуюсь послугами продавця вже третій рік підряд. Все добре,без зауважень. Рекомендую! Заказ отправили быстро. Посылочка приехала в целости и сохранности. Товар соответствует описанию. Огромное спасибо за оперативность! Рекомендую! Як ми працюємо? #04 Залишіть заявку на сайті або зв“яжіться з нами за вказаними телефонами Задайте питання менеджеру, та погодьте з ним деталі Оплата можлива готівкою при отриманні або передоплата Доставляємо перевізниками по всій Україні