Головна
Каталог
image/svg+xml 0
Корзина
image/svg+xml 0
Обране
Більше

Цибуля сіянка Песо F1 1 кг Bejo Zaden

Цибуля сіянка Песо F1 1 кг Bejo Zaden
Цибуля сіянка Песо F1 1 кг Bejo Zaden
Немає в наявності Код: 11552
180 грн.

Доставка

Самовивіз з магазину
Україна, Смт.Макарів вул Д.Ростовського 21
Безкоштовно
Доставка на адресу
Нова Пошта, УкрПошта
від 95 грн.
Самовивіз з відділення
Нова Пошта, УкрПошта
від 35 грн.
  • Оплата

  • Виробник
    Элит
  • Культура
    Лук-севок
  • Цвет плода
    Золотистый
  • Тип продукции
    Посадочный
  • Сорт/Гибрид
    гибрид
  • Группа спелости
    Среднеспелая
  • Вес упаковки
    1000

Опис
Цибуля Песо F1 – середньостиглий гібрид довгого світлового дня, виведений селекційною компанією Bejo Zaden, Нідерланди для переробки та зберігання. Від появи сходів до збору врожаю проходить близько 110-115 днів. Гібрид відмінно підходить для вирощування в південних регіонах країни навіть при відсутності поливу. Завдяки сильно розгалуженій кореневій системі і великим листям продовжує активно розвиватися навіть при значному підвищенні температури і високій сонячній активності. Рослина не схильна до грибкових і бактеріальних захворювань. Цибуля ріпчаста Песо F1 формує великі, однорідні цибулини округлої форми, з щільно прилеглими, твердими лусками. Середня вага плодів – 150-250г. Внутрішні луски дуже товсті, м“ясисті, соковиті. Внутрішня структура без пустот. Смак – помірно гострий, з легкою солодкістю. Цибуля містить близько 9,5% сухих речовин, велику кількість ефірних масел і фітонцидів. Використовується в кулінарії, оптимально підходить для тривалого зберігання і реалізації в осінньо-зимовий період. Особливості ріпчастої цибулі песо F1: тривалість вегетаційного періоду – 110-115 днів; вирощується у відкритому ґрунті по всій території України, включаючи посушливі південні регіони; невибагливість до агротехніки і догляду; механізований збір врожаю; потенціал врожайності – 20-30 т/га; висока стійкість до захворювань; однорідність і товарність зібраного врожаю; тривалий термін зберігання; реалізується на свіжому ринку, використовується в кулінарії і для переробки.