Кавун Легінь 2г

Кавун Легінь 2г Код: 608

Є в наявності
4 грн.
-
+

Кавун Легінь --Ранньостиглий – 70-75 днів. Плід круглий, поверхня гладка або сегментована. Колір фону плодів зелений, малюнок – чорно-зелені мозаїчні смуги середньої ширини. Кора середньої товщини. М'якоть малинового кольору, ніжна, соковита, дуже солодка. Маса середнього плоду 6-7 кг Урожайність 4,5-5 кг/м2. Транспортабельний. Плоди можуть зберігатися протягом 30 днів. Для свіжого використання.

Вага: 2г

---------------------------------------------------------------------------

Вирощування кавуна

Виростити кавун досить нескладно, але для того, щоб вирощений вами кавун виявився солодким і в той же час корисним, — необхідно дотримуватися деяких нижчевикладених правил вирощування.

Кавун пред'являє високі вимоги по трьом параметрам — світло, тепло, вологість. Цукристість кавуна, вміст вітамінів і сухих поживних речовин залежить від умов вирощування.

Температура. Найбільш придатним для вирощування кавуна вважається сухий і жаркий клімат. Насіння кавуна починають проростати при температурі +16 — +180С. Для того щоб успішно пройшов процес запліднення зав'язі, потрібно вже +18 — +250С, а для нормального росту і подальшого розвитку їх— +25 — +300С.

Посадка. Оскільки заморозків кавун не переносить, вирощувати цю культуру доцільніше розсадою, висаджуючи її у другій половині травня. Якщо ж все — таки ви вирішили провести посадку насіння кавуна, то попередньо необхідно в обов'язковому порядку загартовування насіння для підвищення їх хладоустойчивости. Для цієї мети насіння кавуна замочують і піддають потім 1 — 2 добовому загартовуванню температурою від 0 до 200С.

Вибираючи сорт кавуна для посадки, потрібно знати, що більш ранні сорти зазвичай менш цукристі, ніж пізні, але середньопізні і пізньостиглі сорти мають термін вегетації 95 доби і в умовах центральної України можуть не встигнути визріти. Тому в цьому випадку краще вибрати ранньостиглі сорти.

Полив. Кавун посухостійкий, але, в теж час обожнює рясний полив і з задоволенням вбирає вологу в свої плоди. Але, пам'ятайте, що чим рясніше полив — тим нижче цукристість м'якоті кавуна, тим менше він стійкий до захворювань. Тому, у другій половині вегетації, після цвітіння поливи рекомендують припинити.

Освітлення. Інший фактор, що впливає на корисні властивості кавуна — освітленість. При недоліку світла, в похмуру погоду, вміст цукрів, сухих речовин значно знижується, зменшується розмір і врожайність кавуна. У зв'язку з цими моментами, для вирощування кавуна використовують місця на ділянках, добре освітлені сонцем. Як правило це південні, південно — східні і південно — західні схили.

Грунт. Віддає перевагу кавун механічно легкі або супіщані ґрунти, які швидко прогріваються.

Добриво. Для підвищення цукристості арбузов рекомендується внесення добрив. Найкраще органічне добриво — перепрілий гній. Свіжий гній не рекомендується, у зв'язку з погіршенням смакових якостей плодів і зниження їх врожайності. Вносять мінеральні добрива восени при перекопуванні (у складі: половинна доза фосфору і азоту і половинна доза калію). Занадто великі дози азотних добрив негативно позначаються на цукристості плодів, які виростають великими, але позбавленими смаку. Крім того , є ризик занесення в організм надлишкових доз нітратів.

Характеристики
Культура арбуз
Сроки созревания 75
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Малиновый
ГМО Нет
Сроки посева апрель
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания раннеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность, хорошая лежкость, высокая транспортабельность
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Элита
Вес 2
Тип продукции Посевной (семена)
Группа спелости Раннеспелая
В наличии 605
4 грн.
Купити
В наличии 609
4 грн.
Купити
Купити
В наличии 606
4 грн.
Купити
В наличии 607
4 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок