Капуста Амагер-611 1г

Капуста Амагер-611 1г Код: 671

Є в наявності
4 грн.
-
+

Капуста пізня Амагер--Пізньостигла - 125-135 днів. Головка масою 2-4кг, високої щільності, дуже стійка до розтріскування. Не рекомендується для квашення відразу після збору врожаю. Смакові якості по мірі зберігання поліпшуються. Врожайність 5-7 кг/м2. Транспортабельна. Призначена для довгострокового зберігання (до квітня місяця).

Вага: 1г

 

-----------------------------------------------------------------
Вирощування капусти в городі

Розміщення на ділянці

Для розміщення капусти потрібно намагатися вибрати ділянку, на якій у найближчі минулі роки не вирощувалися капустяні культури (капуста, редиска, редька, бруква, турнепс, ріпа, гірчиця). У свою чергу, після капусти їх вирощують на даній ділянці не раніше, ніж через 3 роки. Це пов'язано як з накопиченням специфічних для капустяних хвороб і шкідників, так і зі специфічним виносом мінеральних макро - і мікроелементів з ґрунту у культур з одного сімейства - врожайність при вирощуванні на тому ж місці буде неухильно зменшуватися з року в рік.

Добрива

На кислих грунтах восени необхідно провести вапнування (під перекопування), інакше ефективність добрив різко знижується. Так як вапно містить кальцій, то одночасно, тим самим, вноситься даний необхідний елемент. Ще одна причина для вапнування - на кислих грунтах розвивається хвороба кила капусти.

Капуста - велика любителька органічних добрив. Під неї намагаються внести гній, нормою 6-8 кг/м2. При внесенні органічних добрив норму мінеральних зменшують. Якщо Ви є прихильником органічного землеробства, то від мінеральних добрив можна взагалі відмовитися, замінивши їх на органічні (тим більше, що капуста добре відгукується на внесення органічних добрив, особливо перепрілого гною і перегною).

Для ранніх сортів норми внесення знижують, особливо азотних добрив, так як рання капуста може накопичувати багато нітратів.

Качан капусти, як правило, вирощують розсадою, хоча застосовується і безрассадный спосіб.

Вирощування розсади

Як правило, розсаду капусти вирощують у весняних плівкових теплицях або парниках, а багато хто - і в квартирі.

Підготовка насіння до посіву

Перед посівом для знезараження від бактеріальної та вірусної інфекції насіння бажано прогріти в гарячій воді при температурі +50 °С протягом 20 хвилин, після чого відразу ж охлаждить (протягом 3-5 хвилин) в холодній кип'яченій воді. Потім насіння можна замачить стимуляторів росту (Гумат, Сілк, Епін і т. д.) на кілька годин (див. в інструкції).

Посів насіння

Приблизні терміни висіву: капуста рання - початок березня; капуста середньостигла - друга половина квітня; капуста пізня - кінець березня - початок квітня. Різниця в строках висіву пов'язана з тривалістю вирощування розсади і термінами її висаджування у відкритий грунт.

Насіння висівають на глибину 1 см, і закривають зверху плівкою або газетами для збереження вологи у верхньому шарі грунту. Сходи з'являються рано - через 4-5 днів, після чого плівку і газети відразу знімають.

Умови вирощування розсади

Після посіву до появи сходів підтримується кімнатна температура (+20 °С). Після появи сходів температуру бажано знизити до +6...+10 °С (і вдень, і вночі), так як даний момент є критичним і рослина переходить від харчування за рахунок запасу насіння до автотрофному харчування. При цьому сіянці в умовах підвищених температур, і особливо при нестачі світла, сильно витягуються і вилягає. Тривалість періоду зі зниженою температурою 4-7 діб - до утворення першого справжнього листка. На жаль, в міській квартирі це важко здійсненне, але можна, наприклад, винести розсаду на засклену лоджію.

Потім температуру підвищують до +14...+18 °С в сонячні дні, +12...+16 °С в похмурі, вночі +6...+10 °С.

Раз в тиждень розсаду поливають водою зі слабким розчином марганцівки (3 г на 10 л).

Підживлення

Підгодовують рослини капусти 1-2 рази під час поливу. Норма підгодівлі: сечовина 5 м, подвійний суперфосфат 5 г, сульфат калію 6 г на м2 (або 8 г діамофоски); при другій підгодівлі збільшують кількість калію, а азоту зменшують. Підживлення проводять до середини липня або до змикання листя.

Захист рослин капусти

Капусту вражають багато шкідників. Основні з них:

на початку вегетації - хрестоцвіті блішки, капустяний листоїд, стебловий капустяний прихованохоботник, капустяна міль і капустяна муха;

в середині вегетаційного періоду - капустяна білянка;

при утворенні качанів - капустяна совка і капустяна попелиця.

Капуста схильна до хвороб. Зайва волога призводить до захворювання розсади чорною ніжкою, підвищена кислотність - до захворювання кілою капусти. Докладний опис і заходи боротьби дивіться по конкретних хвороб капусти.

Характеристики
Культура Капуста
Сроки созревания 135
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Нет
Цвет плода Белый
ГМО Нет
Сроки посева апрель
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания позднеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|хорошая лежкость|высокая транспортабельность
Холодоустойчивость да
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция 1-я
Вес 1
Тип продукции Посевной (семена)
Группа спелости Позднеспелая
В наличии 672
4 грн.
Купити
Купити
В наличии 674
4 грн.
Купити
В наличии 676
4 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок