Кабачок Золотий дракон 20г

Кабачок Золотий дракон 20г Код: 666

Є в наявності
10 грн.
-
+

Кабачок Золотий дракон--Ранньостиглий - 43-48 днів від сходів до початку плодоношення. Урожайний. Рослина кущова. Листки середні, злегка гофровані. Плід видовжено-циліндричний, в технічній стиглості Бліда-жовтий, в біологічній - жовтий, маса товарного плоду 0,2-0,3 кг, довжина 15-21см. М'якоть біла, ніжна, середньої щільності. Врожайність 3,1-6,2 кг / м2. Стійкий до хвороб. Прекрасно підходить для консервації і переробки.

Вага: 20г

-----------------------------------------------------------------------------------

Агротехніка.

Під кабачки і патисони слід відводити ділянки з добре прогріваються, родючим грунтом. Надмірно вологі торф'яні та важкі глинисті грунти для них непридатні. Кислотність грунту повинна бути в межах рН 6-6,5.

Грунт під кабачки копають восени після збирання попередньої культури на повну глибину перегнойного шару. Навесні ґрунт вирівнюють граблями, знищують бур'яни, а у другій половині травня під перекопування вносять гній або компост (1 -1,5 відра на 1 м2) і мінеральні добрива (15 г сечовини, 40 г суперфосфату і 20 г хлористого калію на 1 м ).

У південних районах кабачки і патисони вирощують у відкритому грунті посівом насіння в грунт. У кліматичних умовах Нечорноземної зони кабачки, посіяні у відкритий ґрунт, або не дають врожаю, або він буває настільки низьким, що не виправдовує витрат, пов'язаних з їх вирощуванням. Тому для отримання задовільного врожаю кабачків і патисонів краще застосовувати горшечную розсаду.

До моменту посадки (5-15 червня) розсаду з 2-3 добре розвиненим листям садять за схемою 1 X 1 м. При посадці в лунку стежать за тим, щоб горщики були щільно обтиснуті грунтом і опущені на 2-3 см нижче її поверхні.

Високу ефективність одержують при внесенні в лунки перед посадкою органоминеральной суміші наступного складу: 0,5 відра перегною або компосту, 5 г сечовини, 20 г суперфосфату і 10 г хлористого калію.

Посадку кабачків необхідно проводити з поливом, вносячи 1-2 л коди під одну рослину.

Догляд за кабачками і патиссонами полягає в розпушуванні грунту навколо рослин, прополках, підгодівлях, поливах та боротьбі з шкідниками і хворобами.

Урожай кабачків починають прибирати по досягненні споживчої стиглості плодів, тобто коли вони будуть довжиною 15-20 см і діаметром 5-7 див Таких розмірів плоди досягають через 8-12 днів після зав'язування. В цей час плодоніжка соковита, неогрубевшая і плоди при збиранні легко зрізаються ножем.

При масовому зав'язуванні плодів і сприятливих зовнішніх умов відбувається швидкий їх ріст. В цей період необхідно збирати кабачки щодня, не допускаючи їх переростання.

Плоди патисонів для цільноплідного консервування, маринування та соління прибирають у віці 3-5 днів після зав'язування, по досягненні розміру 5-7 см в діаметрі, масою 35-70 р.

Характеристики
Культура Кабачок
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость да
Цвет плода Желтый
ГМО нет
Сроки посева май
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания раннеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|устойчив к болезням
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 20
Купити
В наличии 640
10 грн.
Купити
В наличии 641
10 грн.
Купити
В наличии 642
10 грн.
Купити
В наличии 643
10 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок