Кабачок Вайт Марроу 20шт

Кабачок Вайт Марроу 20шт Код: 650

Є в наявності
3 грн.
-
+

Кабачок Вайт Марроу--Середньоранній – 40-45 днів. Кущовий. Високоврожайний сорт. Плоди біло-зелені, циліндричної форми, масою до 1,3 кг М'якоть біло-жовта, солодка, хрустка, соковита. Врожайність до 8 кг/м2. Стійкий до хвороб. Плодоносить до 3-х місяців. Характеризується високим навантаженням рослин зав'яззю і дружньою віддачею врожаю. Збирають молоді плоди віком 7-12 днів від утворення зав'язі. Використовують молоду зав'язь для всіх видів переробки. Висівають на початку травня у відкритий ґрунт.

Вага: 20шт

-------------------------------------------------------------------------------------

Агротехніка.

Під кабачки і патисони слід відводити ділянки з добре прогріваються, родючим грунтом. Надмірно вологі торф'яні та важкі глинисті грунти для них непридатні. Кислотність грунту повинна бути в межах рН 6-6,5.

Грунт під кабачки копають восени після збирання попередньої культури на повну глибину перегнойного шару. Навесні ґрунт вирівнюють граблями, знищують бур'яни, а у другій половині травня під перекопування вносять гній або компост (1 -1,5 відра на 1 м2) і мінеральні добрива (15 г сечовини, 40 г суперфосфату і 20 г хлористого калію на 1 м ).

 В южных районах кабачки и патиссоны выращивают в открытом грунте посевом семян в почву. В климатических условиях Нечерноземной зоны кабачки, посеянные в открытый грунт, или не дают урожая, или он бывает настолько низким, что не оправдывает затрат, связанных с их выращиванием. Поэтому для получения удовлетворительного урожая кабачков и патиссонов лучше применять горшечную рассаду.

 К моменту посадки (5—15 июня) рассаду с 2—3 хорошо развитыми листьями сажают по схеме 1 X 1 м. При посадке в лунку следят за тем, чтобы горшочки были плотно обжаты почвой и опущены на 2—3 см ниже ее поверхности.

Високу ефективність одержують при внесенні в лунки перед посадкою органоминеральной суміші наступного складу: 0,5 відра перегною або компосту, 5 г сечовини, 20 г суперфосфату і 10 г хлористого калію.

Посадку кабачків необхідно проводити з поливом, вносячи 1-2 л коди під одну рослину.

Догляд за кабачками і патиссонами полягає в розпушуванні грунту навколо рослин, прополках, підгодівлях, поливах та боротьбі з шкідниками і хворобами.

Урожай кабачків починають прибирати по досягненні споживчої стиглості плодів, тобто коли вони будуть довжиною 15-20 см і діаметром 5-7 див Таких розмірів плоди досягають через 8-12 днів після зав'язування. В цей час плодоніжка соковита, неогрубевшая і плоди при збиранні легко зрізаються ножем.

При масовому зав'язуванні плодів і сприятливих зовнішніх умов відбувається швидкий їх ріст. В цей період необхідно збирати кабачки щодня, не допускаючи їх переростання. Плоди патисонів для цільноплідного консервування, маринування та соління прибирають у віці 3-5 днів після зав'язування, по досягненні розміру 5-7 см в діаметрі, масою 35-70 р.

Характеристики
Культура Кабачок
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость да
Цвет плода Салатовый
ГМО да
Сроки посева май
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания ультраранний
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|устойчив к болезням
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 3
В наличии 651
3 грн.
Купити
В наличии 652
4 грн.
Купити
В наличии 653
3 грн.
Купити
В наличии 664
3 грн.
Купити
В наличии 650
3 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок