Кабачок Смарагд 20г

Кабачок Смарагд 20г Код: 670

Є в наявності
10 грн.
-
+

Кабачок Смарагд--Скоростиглий - 41-45 днів. Кущовий. Високоврожайний сорт. Плоди темно-зелені, циліндричної форми, масою до 1,3 кг. М'якоть білувато-жовтий, солодкий, хрумкий, соковитий. Врожайність 4-5 кг / м2. Використовують для всіх видів переробки. Культура теплолюбна. Сорт відносно стійкий до хвороб, транспортабельний

Вага: 20г

-----------------------------------------------------------------------------------

Агротехніка.

Под кабачки и патиссоны следует отводить участки с хорошо прогревающейся, плодородной почвой. Избыточно влажные торфяные и тяжелые глинистые почвы для них непригодны. Кислотность почвы должна быть в пределах рН 6—6,5.

Почву под кабачки вскапывают осенью после уборки предшествующей культуры на полную глубину перегнойного слоя. Весной почву выравнивают граблями, уничтожают сорняки, а во второй половине мая вносят под перекопку навоз или компост (1 —1,5 ведра, на 1 м2) и минеральные удобрения (15 г мочевины, 40 г суперфосфата и 20 г хлористого калия на 1 м ).

 В южных районах кабачки и патиссоны выращивают в открытом грунте посевом семян в почву. В климатических условиях Нечерноземной зоны кабачки, посеянные в открытый грунт, или не дают урожая, или он бывает настолько низким, что не оправдывает затрат, связанных с их выращиванием. Поэтому для получения удовлетворительного урожая кабачков и патиссонов лучше применять горшечную рассаду.

 К моменту посадки (5—15 июня) рассаду с 2—3 хорошо развитыми листьями сажают по схеме 1 X 1 м. При посадке в лунку следят за тем, чтобы горшочки были плотно обжаты почвой и опущены на 2—3 см ниже ее поверхности.

Високу ефективність одержують при внесенні в лунки перед посадкою органоминеральной суміші наступного складу: 0,5 відра перегною або компосту, 5 г сечовини, 20 г суперфосфату і 10 г хлористого калію.

Посадку кабачків необхідно проводити з поливом, вносячи 1-2 л коди під одну рослину.

Догляд за кабачками і патиссонами полягає в розпушуванні грунту навколо рослин, прополках, підгодівлях, поливах та боротьбі з шкідниками і хворобами.

Урожай кабачків починають прибирати по досягненні споживчої стиглості плодів, тобто коли вони будуть довжиною 15-20 см і діаметром 5-7 див Таких розмірів плоди досягають через 8-12 днів після зав'язування. В цей час плодоніжка соковита, неогрубевшая і плоди при збиранні легко зрізаються ножем.

При масовому зав'язуванні плодів і сприятливих зовнішніх умов відбувається швидкий їх ріст. В цей період необхідно збирати кабачки щодня, не допускаючи їх переростання.

Плоди патисонів для цільноплідного консервування, маринування та соління прибирають у віці 3-5 днів після зав'язування, по досягненні розміру 5-7 см в діаметрі, масою 35-70 р.

Характеристики
Культура Кабачок
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость да
Цвет плода Зеленый
ГМО нет
Сроки посева апрель
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания раннеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|устойчив к болезням|высокая транспортабельность
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 20
Купити
В наличии 640
10 грн.
Купити
В наличии 641
10 грн.
Купити
В наличии 642
10 грн.
Купити
В наличии 643
10 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок