Кабачок Фараон 20г

Кабачок Фараон 20г Код: 671

Є в наявності
10 грн.
-
+

Кабачок Фараон--Ранньостиглий - 41-44 днів від сходів до початку плодоношення. Урожайний. Рослина кущова. Листки середні, злегка гофровані. Плід видовжено-циліндричний, темно-зелений, маса товарного плоду 0,35-0,6 кг, довжиною 18-24см. М'якоть біла, ніжна, середньої щільності. Врожайність 4,1-6,1 кг / м2. Стійкий до хвороб. Прекрасно підходить для консервації і переробки. Високу врожайність отримують на родючих грунтах.

Вага: 20г

------------------------------------------------------------------------------------

Агротехніка.

Під кабачки і патисони слід відводити ділянки з добре прогріваються, родючим грунтом. Надмірно вологі торф'яні та важкі глинисті грунти для них непридатні. Кислотність грунту повинна бути в межах рН 6-6,5.

Грунт під кабачки копають восени після збирання попередньої культури на повну глибину перегнойного шару. Навесні ґрунт вирівнюють граблями, знищують бур'яни, а у другій половині травня під перекопування вносять гній або компост (1 -1,5 відра на 1 м2) і мінеральні добрива (15 г сечовини, 40 г суперфосфату і 20 г хлористого калію на 1 м ).

 В южных районах кабачки и патиссоны выращивают в открытом грунте посевом семян в почву. В климатических условиях Нечерноземной зоны кабачки, посеянные в открытый грунт, или не дают урожая, или он бывает настолько низким, что не оправдывает затрат, связанных с их выращиванием. Поэтому для получения удовлетворительного урожая кабачков и патиссонов лучше применять горшечную рассаду.

 К моменту посадки (5—15 июня) рассаду с 2—3 хорошо развитыми листьями сажают по схеме 1 X 1 м. При посадке в лунку следят за тем, чтобы горшочки были плотно обжаты почвой и опущены на 2—3 см ниже ее поверхности.

Високу ефективність одержують при внесенні в лунки перед посадкою органоминеральной суміші наступного складу: 0,5 відра перегною або компосту, 5 г сечовини, 20 г суперфосфату і 10 г хлористого калію.

Посадку кабачків необхідно проводити з поливом, вносячи 1-2 л коди під одну рослину.

Догляд за кабачками і патиссонами полягає в розпушуванні грунту навколо рослин, прополках, підгодівлях, поливах та боротьбі з шкідниками і хворобами.

Урожай кабачков начинают убирать по достижении потребительской спелости плодов, то есть когда они будут длиной 15—20 см и диаметром 5—7 см. Таких размеров плоды достигают через 8—12 дней после завязывания. В это время плодоножка сочная, неогрубевшая и плоды при уборке легко срезаются ножом.

 При массовом завязывании плодов и благоприятных внешних условиях происходит быстрый их рост. В этот период необходимо собирать кабачки ежедневно, не допуская их перерастания.

Плоди патисонів для цільноплідного консервування, маринування та соління прибирають у віці 3-5 днів після зав'язування, по досягненні розміру 5-7 см в діаметрі, масою 35-70 р.

Характеристики
Культура Кабачок
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость да
Цвет плода Зеленый
ГМО нет
Сроки посева май
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания раннеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|устойчив к болезням
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 20
Купити
В наличии 640
10 грн.
Купити
В наличии 641
10 грн.
Купити
В наличии 642
10 грн.
Купити
В наличии 643
10 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок