Гарбуз Коннектикут 16г

Гарбуз Коннектикут 16г Код: 0910

Є в наявності
8 грн.
-
+

Гарбуз Коннектикут-- Середньопізній - 110-115 днів. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди насиченого оранжевого кольору, округлі, трохи ребристі. М'якоть помаранчевого кольору, щільний з чудовим солодким смаком. Середня маса плодів 7-9кг. Стійкий до захворювань. Транспортабельний . Плоди довго зберігаються. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші. Рослина вимоглива до тепла. Рекомендується для вирощування у всіх зонах України.

Вага: 16г

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

На городі гарбуз зазвичай розміщують уздовж паркану з південної сторони біля стін будівель. На попереднє місце повертають не раніше ніж через чотири роки. Кращими попередниками служать капуста, цибуля, картопля, коренеплоди і бобові культури. Можливо сусідство з огірками.

Гарбуз висаджують рідко, тому органо-мінеральні добрива доцільно вносити прямо в лунку. На бідних грунтах у кожну лунку закладають органічні добрива (відро), суперфосфат (50 г) і золу (дві склянки), добре перемішуючи їх з верхнім шаром грунту на глибину 15-20 см. На глинистих ґрунтах додатково застосовують тирса (3-5 кг на лунку). Попередньо їх збагачують сечовиною (15 г на відро), нітрофоскою (стакан) і золою (літрова банка).

Для посіву відбирають найбільш повновагі насіння і прогрівають їх 2-3 год при температурі 60 °С. Потім 2-3 сут їх пророщують у теплому приміщенні у вологих тирсі або мокрій ганчірці. Для підвищення холодостійкості насіння (особливо мускатного гарбуза) гартують. Зазвичай їх гартують так само, як і насіння огірків, але ефективно і проморожування. Для цього насіння кладуть у вологу ганчірку або тирса і на 2 добу поміщають у холодильник (0...2 °С).

Гарбуз чуйна на всі види добрив і виносить засолення грунту до 0,7—1 %. Першу підгодівлю проводять через 7-10 діб після посадки або через три тижні після посіву. Для цієї мети використовують курячий послід, розведений водою, або гнойову рідоту (1 : 4). Часті підгодівлі (раз в тиждень) коров'яком або гнойової рідиною сприяють швидкому зростанню гарбуза і прискорюють її плодоношення. Відмінні результати одержують при додаванні в розчин мінеральної городньої суміші (40-50 г на 10 л води). Відро такого розчину витрачають на сім — десять рослин. Добре реагує гарбуз і на підживлення золою (склянка на 10 л води).

Для кращого засвоєння перший раз добрива вносять в борозенки глибиною 6-8 см, зроблені навколо рослин на відстані 10-12 см. При подальших підгодівлі глибину борозенок збільшують до 10-12 см, а відстань від рослин — до 40 див. Після підгодівлі борозенки загортають землею.

Прибирають гарбуз з 1 по 15 вересня (до настання заморозків) в суху погоду. Ознаками стиглості плодів служать всихання і опробковеніе плодоніжки, добре позначений малюнок кори та її затвердіння.

Характеристики
Культура Тыква
Сроки созревания 110
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Оранжевый
ГМО Нет
Сроки посева май
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания раннеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|хорошая лежкость|высокая транспортабельность
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 16
Тип продукции Посевной (семена)
Группа спелости Среднепоздняя
В наличии 0901
4 грн.
Купити
В наличии 0909
4 грн.
Купити
В наличии 00901
10 грн.
Купити
Нет в наличии 0903
8 грн.
Купити
В наличии 0902
4 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок