Гарбуз Голосеменная 10шт

Гарбуз Голосеменная 10шт Код: 0902

Є в наявності
4 грн.
-
+

Гарбуз Голонасінних--Середньостиглий – 110-120 днів. Рослина середньоросла, довжиною до 3 м. Плід округлий, масою до 16 кг, забарвлення плоду від світло-зеленого до жовтого з невеликими смугами сірого кольору. М'якоть помаранчевого кольору, щільна, солодка. Урожайність 5-6 кг/м2. Відмінність сорту від інших - відсутня оболонка на насінні. Використовують у дієтичному харчуванні.

Вага: 10 шт.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

На городі гарбуз зазвичай розміщують уздовж паркану з південної сторони біля стін будівель. На попереднє місце повертають не раніше ніж через чотири роки. Кращими попередниками служать капуста, цибуля, картопля, коренеплоди і бобові культури. Можливо сусідство з огірками.

 

Гарбуз висаджують рідко, тому органо-мінеральні добрива доцільно вносити прямо в лунку. На бідних грунтах у кожну лунку закладають органічні добрива (відро), суперфосфат (50 г) і золу (дві склянки), добре перемішуючи їх з верхнім шаром грунту на глибину 15-20 см. На глинистих ґрунтах додатково застосовують тирса (3-5 кг на лунку). Попередньо їх збагачують сечовиною (15 г на відро), нітрофоскою (стакан) і золою (літрова банка).

 

Для посіву відбирають найбільш повновагі насіння і прогрівають їх 2-3 год при температурі 60 °С. Потім 2-3 сут їх пророщують у теплому приміщенні у вологих тирсі або мокрій ганчірці. Для підвищення холодостійкості насіння (особливо мускатного гарбуза) гартують. Зазвичай їх гартують так само, як і насіння огірків, але ефективно і проморожування. Для цього насіння кладуть у вологу ганчірку або тирса і на 2 добу поміщають у холодильник (0...2 °С).

Гарбуз чуйна на всі види добрив і виносить засолення грунту до 0,7—1 %. Першу підгодівлю проводять через 7-10 діб після посадки або через три тижні після посіву. Для цієї мети використовують курячий послід, розведений водою, або гнойову рідоту (1 : 4). Часті підгодівлі (раз в тиждень) коров'яком або гнойової рідиною сприяють швидкому зростанню гарбуза і прискорюють її плодоношення. Відмінні результати одержують при додаванні в розчин мінеральної городньої суміші (40-50 г на 10 л води). Відро такого розчину витрачають на сім — десять рослин. Добре реагує гарбуз і на підживлення золою (склянка на 10 л води).

 

Для кращого засвоєння перший раз добрива вносять в борозенки глибиною 6-8 см, зроблені навколо рослин на відстані 10-12 см. При подальших підгодівлі глибину борозенок збільшують до 10-12 см, а відстань від рослин — до 40 див. Після підгодівлі борозенки загортають землею.

Прибирають гарбуз з 1 по 15 вересня (до настання заморозків) в суху погоду. Ознаками стиглості плодів служать всихання і опробковеніе плодоніжки, добре позначений малюнок кори та її затвердіння. Дозрілі плоди дбайливо зрізають разом

Характеристики
Культура Тыква
Сроки созревания 110
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Оранжевый
ГМО Нет
Семян в упаковке 10
Сроки посева май
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания среднеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Группа спелости Среднеспелая
В наличии 0901
4 грн.
Купити
В наличии 0909
4 грн.
Купити
В наличии 00901
10 грн.
Купити
Нет в наличии 0903
8 грн.
Купити
В наличии 0902
4 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок