Гарбуз Ді Провенса мускатний 10шт

Гарбуз Ді Провенса мускатний 10шт Код: 0910

Є в наявності
4 грн.
-
+

Гарбуз Ді Провенса мускатний--Пізньостиглий - 112-118 днів. Мускатний. Високоврожайний сорт з високим вмістом каротину. Плоди оранжевого кольору, округло-проплюснути, з ребристою поверхнею. М'якоть насиченого оранжевого кольору, щільний, з прекрасним смаком, дуже товстий. Середня маса плодів - 6кг. Плоди тривалий час зберігаються. Призначений для приготування соків і пюре, різних типів каші

Вага: 10шт

------------------------------------------------------------------------------------

На городі гарбуз зазвичай розміщують уздовж паркану з південної сторони біля стін будівель. На попереднє місце повертають не раніше ніж через чотири роки. Кращими попередниками служать капуста, цибуля, картопля, коренеплоди і бобові культури. Можливо сусідство з огірками.

Гарбуз висаджують рідко, тому органо-мінеральні добрива доцільно вносити прямо в лунку. На бідних грунтах у кожну лунку закладають органічні добрива (відро), суперфосфат (50 г) і золу (дві склянки), добре перемішуючи їх з верхнім шаром грунту на глибину 15-20 см. На глинистих ґрунтах додатково застосовують тирса (3-5 кг на лунку). Попередньо їх збагачують сечовиною (15 г на відро), нітрофоскою (стакан) і золою (літрова банка).

Для посіву відбирають найбільш повновагі насіння і прогрівають їх 2-3 год при температурі 60 °С. Потім 2-3 сут їх пророщують у теплому приміщенні у вологих тирсі або мокрій ганчірці. Для підвищення холодостійкості насіння (особливо мускатного гарбуза) гартують. Зазвичай їх гартують так само, як і насіння огірків, але ефективно і проморожування. Для цього насіння кладуть у вологу ганчірку або тирса і на 2 добу поміщають у холодильник (0...2 °С).

Гарбуз чуйна на всі види добрив і виносить засолення грунту до 0,7—1 %. Першу підгодівлю проводять через 7-10 діб після посадки або через три тижні після посіву. Для цієї мети використовують курячий послід, розведений водою, або гнойову рідоту (1 : 4). Часті підгодівлі (раз в тиждень) коров'яком або гнойової рідиною сприяють швидкому зростанню гарбуза і прискорюють її плодоношення. Відмінні результати одержують при додаванні в розчин мінеральної городньої суміші (40-50 г на 10 л води). Відро такого розчину витрачають на сім — десять рослин. Добре реагує гарбуз і на підживлення золою (склянка на 10 л води).

Для кращого засвоєння перший раз добрива вносять в борозенки глибиною 6-8 см, зроблені навколо рослин на відстані 10-12 см. При подальших підгодівлі глибину борозенок збільшують до 10-12 см, а відстань від рослин — до 40 див. Після підгодівлі борозенки загортають землею.

Прибирають гарбуз з 1 по 15 вересня (до настання заморозків) в суху погоду. Ознаками стиглості плодів служать всихання і опробковеніе плодоніжки, добре позначений малюнок кори та її затвердіння.

Характеристики
Культура Тыква
Сроки созревания 115
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Оранжевый
ГМО Нет
Семян в упаковке 10
Сроки посева май
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания позднеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|хорошая лежкость|высокая транспортабельность
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Тип продукции Посевной (семена)
Группа спелости Позднеспелая
В наличии 0901
4 грн.
Купити
В наличии 0909
4 грн.
Купити
В наличии 00901
10 грн.
Купити
Нет в наличии 0903
8 грн.
Купити
В наличии 0902
4 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок