Диня Рання-133 2г

Диня Рання-133 2г Код: 637

Є в наявності
5 грн.
-
+

Ранньостигла -61-65 днів. Плоди гарного товарного вигляду, округло-овальні, жовтого кольору, з елементами сітки, масою 1,2-1,7 кг М'якоть біла, розсипчасто-щільна, товста , ніжна, солодка, гарного смаку. Врожайність 1,8-2,0 кг/м2. Сорт стійкий до хвороб. Транспортабельний. Посухостійкий. Використовують у свіжому вигляді.

Вага: 2г

--------------------------------------------------------------------------------------------

Вирощування дині

 

Біологічні особливості. Диня теплолюбна культура. Сухі насіння при оптимальних умовах вологості, тепла (мінімальна температура 15–18оС – максимальна 25-30оС ), аерації набухають і проростають через 5-7 днів після посіву. На 4-6 день після появи сходів ріст і розвиток рослин проходить повільно, в той час як коренева система росте і розвивається дуже швидко.

Плоди містять від 300 до 800 шт. насіння, схожість яких зберігається протягом 6-8 років, а найвищі посівні якості вони набувають після зберігання протягом 4-5 років.

Освітлення. Диня, як рослина короткого дня, дуже світлолюбна і не переносить затінення, особливо на початку розвитку і в період цвітіння.

Вологість повітря. Диня – культура посухостійка і за цією ознакою поступається лише кавуну, оскільки має менш розвинену кореневу систему при більш розвиненому листовому апараті, який інтенсивно випаровує вологу.

Попередники. Кращим попередником для вирощування дині є озима пшениця після чорного хімічного пара, пласт і оборот пласта багаторічних трав, кукурудза на зелений корм. Допустимим попередником може бути ячмінь. В овочевих сівозмінах диню можна вирощувати після коренеплодів, цибулі, огірка та капусти.

Грунт. Дині добре ростуть на багатих органічними речовинами грунтах, краще на легких і середньосуглинистих

Терміни посіву. Ранні строки сівби забезпечують отримання високоякісного врожаю. Оптимальний строк сівби припадає на період з 20 квітня по 10 травня, коли грунт на глибині 10 см прогріється до 14-16оС. Завершальним строком посіву вважається 10 червня.

Посів. При ранніх строках сівби проводять сухим насінням. Прогрівання насіння при температурі 35-40оС протягом 3-4 днів збільшує врожайність до 10-15%, а при 60оС протягом 4 годин до 24%.

Добриво. Дині вимогливі до родючості грунту і добре реагують на добрива, особливо азотно-фосфорні. Оптимальною вважається доза в межах N60P90К60. Високе накопичення цукрів і поліпшення смакових якостей плодів досягається при внесені азотних добрив в ранні фази розвитку рослин.

Збір дині. Збирають диню вибірково, у міру стиглості плодів

Характеристики
Культура Дыня
Высота растений Высокорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Оранжевый
ГМО Нет
Сроки посева Апрель
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания ультраранний
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность, устойчив к болезням, хорошая лежкость
Холодоустойчивость Нет
Количество 1
Особенности редкие овощи
Репродукция Массовая
Вес 2
Купити
Купити
Купити
Купити
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок