Диня Лада 2г

Диня Лада 2г Код: 633

Є в наявності
5 грн.
-
+

Диня Лада --Середньостигла – 82-86 днів. Плоди округлі, злегка приплюснуті, з сіткою, жовтого кольору, масою 2-2,6 кг М'якуш білий, товстий, соковитий, солодкий, з сильним ароматом. Врожайність 1,8-2,2 кг/м2. Сорт стійкий до хвороб. Транспортабельність илежкость середні. Посухостійка. Використовують у свіжому вигляді.

Вага: 2г

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вирощування дині

 

Біологічні особливості. Диня теплолюбна культура. Сухі насіння при оптимальних умовах вологості, тепла (мінімальна температура 15–18оС – максимальна 25-30оС ), аерації набухають і проростають через 5-7 днів після посіву. На 4-6 день після появи сходів ріст і розвиток рослин проходить повільно, в той час як коренева система росте і розвивається дуже швидко.

Плоди містять від 300 до 800 шт. насіння, схожість яких зберігається протягом 6-8 років, а найвищі посівні якості вони набувають після зберігання протягом 4-5 років.

Освітлення. Диня, як рослина короткого дня, дуже світлолюбна і не переносить затінення, особливо на початку розвитку і в період цвітіння.

Вологість повітря. Диня – культура посухостійка і за цією ознакою поступається лише кавуну, оскільки має менш розвинену кореневу систему при більш розвиненому листовому апараті, який інтенсивно випаровує вологу.

Попередники. Кращим попередником для вирощування дині є озима пшениця після чорного хімічного пара, пласт і оборот пласта багаторічних трав, кукурудза на зелений корм. Допустимим попередником може бути ячмінь. В овочевих сівозмінах диню можна вирощувати після коренеплодів, цибулі, огірка та капусти.

Грунт. Дині добре ростуть на багатих органічними речовинами грунтах, краще на легких і середньосуглинистих

Терміни посіву. Ранні строки сівби забезпечують отримання високоякісного врожаю. Оптимальний строк сівби припадає на період з 20 квітня по 10 травня, коли грунт на глибині 10 см прогріється до 14-16оС. Завершальним строком посіву вважається 10 червня.

Посів. При ранніх строках сівби проводять сухим насінням. Прогрівання насіння при температурі 35-40оС протягом 3-4 днів збільшує врожайність до 10-15%, а при 60оС протягом 4 годин до 24%.

Добриво. Дині вимогливі до родючості грунту і добре реагують на добрива, особливо азотно-фосфорні. Оптимальною вважається доза в межах N60P90К60. Високе накопичення цукрів і поліпшення смакових якостей плодів досягається при внесені азотних добрив в ранні фази розвитку рослин.

Збір дині. Збирають диню вибірково, у міру стиглості плодів

Характеристики
Культура Дыня
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Устойчивость к полеганию Да
Цвет плода Оранжевый
ГМО Нет
Сроки посева Апрель
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания среднеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность, устойчив к болезням
Холодоустойчивость Нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция Массовая
Вес 2
Цвет Желтый
Дополнительно высокая урожайность
Купити
Купити
Купити
Купити
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок