Баклажан Херсонський 05 г

Баклажан Херсонський 05 г Код: 602

Є в наявності
4 грн.
-
+

Баклажан Херсонський-- Середньостиглий - 123-130 днів. Жаростійкий. Кущ напіврозлогий, середньої висоти 45-60см. Плід циліндричний з округлою кінцівкою, довжиною 18-20 см, діаметром 5-7см, масою 180-200г. М'якоть біла, середньої щільності. В технічній стиглості плід чорно-фіолетовий, у біологічній - коричнево-бурий. Стійкий до хвороб. Універсального використання. Вирощують розсадним способом.

Вага: 0,5 г

-------------------------------------------------------------------------------------

Баклажан-однорічна трав'яниста рослина висотою 25-150см. Культура тепло - і вологолюбна. При температурі повітря нижче 15С припиняється запилення квіток і зав'язь опадає.

Вирощування розсади прискорює початок плодоношення і підвищує врожайність. На розсаду насіння висівають в кінці березня - початку квітня. Коренева система баклажанів погано переносить пересадку, тому краще вирощувати розсаду у торф'яних горщиках. Оптимальний вік розсади баклажана - 50-55дней. Розсаду в грунт висаджують, коли мине загроза заморозків і грунт прогріється до 12-14С. Висаджують розсаду за схемою 70х25-30см.

Краще баклажан росте на грунтах після вирощування огірків, цибулі, капусти, багаторічних трав. Баклажан потребує підвищених підживлення фосфором, а на початку росту потрібен азот, інакше плодоношення затримається.

Заходи захисту від хвороб і шкідників такі ж, як і для томатів.

Характеристики
Культура Баклажан
Высота растений Низкорослые
Засухоустойчивость Да
Цвет плода Фиолетовый
ГМО Нет
Сроки посева март
Тип посадочного материала семена посевные
Вид однолетние
Степень созревания среднеспелый
Тип выращивания Полевые
Дополнительные свойства высокая урожайность|устойчив к болезням
Холодоустойчивость нет
Количество 1
Особенности без особенностей
Репродукция 1-я
Вес 0.5
В наличии 601
4 грн.
Купити
В наличии 603
4 грн.
Купити
В наличии 602
4 грн.
Купити
В наличии 605
4 грн.
Купити

Переглянуті товари

Швидке замовлення

Ваше им'я*
Ваш телефон*

Обратный звонок